Samen leren, samen zijn,
samen leren er te zijn.

Aanmelden op Schoolwapps! Doen!

Op onze school gebruiken wij de online communicatie oplossing Schoolwapps! Hiermee houden wij u op de hoogte van de actualiteiten op school en in de klas van uw kind(eren). Deze verloopt dus NIET meer via de nieuwsrubriek op de website! Hier is enkel alleen algemeen, schoolbreed nieuws te volgen.
Klassennieuws vindt u in de app. Deze voldoet aan de nieuwe privacywet want de informatie en foto's die de leerkracht er op zet, is alleen te bekijken door de ouders uit de klas van uw kind(eren). Indien u eerder dit schooljaar bij de privacy voorkeuren toestemming hebt gegeven om uw kind op de foto's in de Schoolwapp terug te zien, kunt u deze natuurlijk bewonderen. Deze zijn dus alleen door de ouders van kinderen uit de klas van uw kind te zien.
Indien u hier geen toestemming voor gegeven hebt, ziet u uw kind dus niet op foto's in de klassenapp voorbij komen.

Onder het kopje instellingen kunt instellen hoe en waar u meldingen van nieuwe berichten wilt ontvangen.

Om de informatie te kunnen bekijken, dient u een account aan te maken en deze aan uw kind te koppelen. Gebruik hiervoor de activatiecode die uw kind(eren) op maandag 8 april mee naar huis neemt.

In de bijlage vindt u een handleiding. Daarin staat ook duidelijk uitgelegd hoe meerdere kinderen uit verschillende klassen kunt toevoegen. Je registreert op eigen naam en kunt meerdere kinderen koppelen als je de activatiecode en geboortedatum van het kind invult.