Samen leren, samen zijn,
samen leren er te zijn.

Gezonde School/ Koningsspelen

Gezonde School / Koningsspelen IKC Raam We hebben opnieuw 3 vignetten van de Gezonde School behaald. Hiermee zijn wij de enige school in Uden en zelfs in de wijde omtrek met 3 vignetten. Het eerste vignet; Sport & Bewegen, hebben wij al gehaald in 2015 (start jaar JOGG), het tweede Voeding in 2016 en het 3e Welbevinden in 2017. Het vignet is 3 jaar geldig. Dus recent is Sport en Bewegen opnieuw behaald en in deze maand is het thema Voeding weer verlengd. Welbevinden is nog geldig tot 2020. 

Op vrijdag 12 april hebben we de Koningsspelen gevierd met dit jaar het thema ‘Water Drinken’.

Wethouder Gijs van Heeswijk is bij ons op school geweest voor de onthulling van de drie vignetten; Sport & beweging, Voeding en Welbevinden. Daar zijn wij enorm trots op! Wij vinden gezondheid belangrijk en zijn ervan overtuigd dat gezonde leerlingen beter in hun vel zitten en beter presteren. Het vignet gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van kinderen.

De kinderen zijn de dag gestart met een gezond ontbijt met aansluitend de Goede Doelenloop. De opbrengt van deze sponsoractie gaat dit jaar naar de Kankerbestrijding, Teachers4Teachers en de school wil graag een AED op school. 
We danken alle ouder voor het aanmoedigen!

 

Media
  • IMG_7940